Alla inlägg den 17 september 2009

Av Elisabeth - 17 september 2009 14:50

Hej!


Det blev visst ett väldigt långt sommarlov från bloggandet. Jag har gjort en del saker under det också t. ex. fått ett par serier publicerade på P3 Kulturs hemsida.


Jag har flyttat till Stockholm, börjat läsa en kurs i konstvetenskap och engagerat mig lite smått i Humanistiska Föreningen.


Sedan jag flyttade har jag varken haft tid, ork eller material att göra särskilt mycket. Jag har varit på kroki tre kvällar på Gula Villan (Humanistiska Föreningens hus på Frescati) men that's about it. Det tar på krafterna att anpassa sig till en ny stad, nya rutiner och ett nytt liv.


Men här om dagen hämtade jag ut ett paket från min kära mor fyllt med akrylfärger och penslar, så nu kan jag kanske komma igång snart. Men det bästa med paketet var nog lakanen som luktade precis som linneskåpet där hemma; Finns det något bättre?


Nåja, med paketet kom lite inspiration också så jag gjorde iordning en liten burk att ha mina penslar i. Någon vecka tidigare ritade jag också "Snigelmannen" när Frida och Henrik kom över på te.


Jag ska försöka klämma in lite kreativt arbete mellan alla sidor i den konsthistoriska litteraturen, men det är svårt.


Mycket nöje med dessa bilder i alla fall!



       

 


Presentation

Omröstning

Jag vill veta vad det är för människor som intresserar sig för vad jag gör (d.v.s råkar snubbla in på bloggen). Så, hur definierar du dig själv?
 Excentrisk konstnär och galen visionär
 Helt vanlig grabb/tjej
 Tant/farbror
 Akademiker
 Hemmafru/hemmaman
 Uttråkad och desperat
 Målinriktad hantverkare

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards